majakka

Kouluttajat

Kehitysohjelman vetäjinä toimivat Marina Grönroos sekä Lena Ekwing ja Stefan Ekwing, jotka erilaisten taustojensa, taitojensa ja perspektiiviensä ansiosta täydentävät toisiaan hyvin tämän kaltaisessa koulutuksessa. He vastaavat yhdessä sekä kehitysprosessista kokonaisuutena että ohjelmaan sisältyvistä seminaareista ja work shopeista kuin myös yksityisestä valmennuksesta, joka sisältyy ohjelmaan.

 

Marina Grönroos

marinaMarina Grönroos on opiskellut kieliä ja psykologiaa Tukholman Yliopistossa, kansanvälistä markkinointia Ehlins & Påhlmans handelsinstitutissa Tukholmassa,  markkinointitaloutta Manchester Business Schoolissa ja valmistunut psykosynteesiterapeutiksi HumaNova Utbildning AB:stä Helsingissä.
Hänellä on sertifikaatit useiden psykometristen metodejen ja  instrumenttien  käyttöön. Hän omisti ja johti 1988-2006 yhtä Suomen ensimmäisistä  ja suurimmista  incentivetoimistoista, kannuste-  ja motivointiohjelmatoimiston. Yritys kuului kansanväliseen Incentive House  -ketjuun, jonka markkinointikeskus oli Lontoossa. Asiakkaina olivat kansanväliset yritykset Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa ja Lähi-idässä.

 

Lena Ekwing

lena_ekwingLena Ekwing on diplomoitu psykosynteesiterapeutti ja hän on työskennellyt useita vuosia ihmisten opastajana sekä yksilöllisesti että ryhmissä, niin yksityishenkilöinä kuin eri tasoilla toimivina johtajina. Oppilaitokset, joissa Lena on kouluttautunut ovat PsykosyntesAkademin Tukholmassa ja Psykosyntes Institutet Göteborgissa.

Psykosynteesi on menetelmä henkilökohtaiseen kehitykseen ja itsensä tuntemiseen ja sillä on juurensa useissa eri psykologisissa traditioissa.

 

Stefan Ekwing

foto_stefanStefan Ekwingillä on erittäin pitkä kokemus toimimisesta konsulttina ja hän on työskennellyt vuosien kuluessa toiminta- ja organisaatiokehityksen parissa yli 130:ssa eri organisaatiossa ja yrityksessä johtotasolla niin elinkeinoelämässä kuin julkisella sektorilla. Stefanilla on lisäksi monivuotinen kokemus toimitusjohtajana johtamiskonsultointiyrityksessä sekä toimittajana ja johtamista käsittelevien kirjojen tekijänä.  
Vuosien kuluessa Stefan on suunnitellut ja toteuttanut suuren määrän johtamiskoulutusohjelmia. Nykyään Stefan työskentelee suurimmalta osin johtajien henkilökohtaisen kehityksen parissa sekä johtavien henkilöiden ja johtoryhmien valmentajana ja keskustelukumppanina.


Tehtävämme on inspiroida ja lisätä tietoa, mutta myös jakaa omaa kokemustamme ja esittää haastavia kysymyksiä, jotka laajentavat näkymiä ja kyseenalaistavat vanhoja ajatusmalleja. Huolehdimme, että ryhmä säilyttää sille asetetun päämäärän, mutta ennen kaikkea olemme tiennäyttäjinä ja tukihenkilöinä kurssin osallistujille heidän omassa kehityksessään niin ihmisinä kuin johtajina.

 

Skriv ut E-post